Terug naar het overzicht

Beatrixstraat 96 94
Den Helder

  • Koopprijs:€ 279.000,-
  • Soort pand:belegging
  • Perceeloppervlakte:165 m2
  • Bouwvorm:bestaande bouw
  • Winkelruimte:165 m2
  • Parkeerfaciliteiten:In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid (parkeergarage Sluisdijk).

Locatie, locatie, locatie! Beleggers opgelet……

Op de kop van de Beatrixstraat in het stadshart van Den Helder en direct naast gebouw De Kamerheer ligt dit statige appartementencomplex.
De begane grond (plint) van circa 160 m² heeft een prima uitstraling en is gelegen in een moderne, sfeervolle winkelstraat met een grote diversiteit aan winkels en restaurants.

In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid (parkeergarage Sluisdijk) en het NS station is op loopafstand. Evenals de bibliotheek, schouwburg De Kampanje en het gezellige Willemsoord met zijn musea en horeca gelegenheden.

Van de twee units is één ruimte gemaakt en deze is verhuurd aan Subway (Nederland) tot 1 augustus 2022 (met mogelijkheid voor verlenging tot 1 augustus 2025).

Huurgegevens kunnen worden opgevraagd bij ons kantoor.
Uw rendement op de belegging kan verrassend positief uitvallen, mede als gevolg van de historisch lage rente.

Globale indeling:
Entree, restaurantgedeelte, kantoorruimte bereikbaar vanuit restaurant, keukengedeelte aan de achterzijde, gang naar gescheiden (dames- en heren)toiletten.

Den Helder:
Den Helder is een ruim opgezette stad met 56.400 inwoners en gelegen tussen de Noordzee en de Waddenzee.
Naast zon, zee en diverse stranden heeft Den Helder ook een gezellige haven. Het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was, is nu een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt tot open stadsdeel.
De dijk biedt een adembenemend uitzicht over zee naar Texel.
Den Helder kent ook genoeg mogelijkheden om te recreëren zoals heerlijk fietsen of wandelen door de duinen of genieten van het prachtige (brede) Noordzeestrand.