Terug naar het overzicht

Drs. F. Bijlweg 43
Den Helder

  • Huurprijs:€ 2.750,-
  • Soort pand:kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte:1.309 m2
  • Bouwvorm:bestaande bouw
  • Parkeerfaciliteiten:direct voor en naast het kantoorgebouw is parkeergelegenheid aanwezig

Op een zeer centraal gelegen locatie is dit fraaie kantoorgebouw voor u beschikbaar!

Er is ca. 300 m² beschikbaar; verdeeld over twee etages.
Daarachter is een bedrijfsruimte van ca. 900 m² gelegen (niet in verhuur).

Het kantoorgedeelte is v.v. systeemplafonds met inbouwarmaturen, wanden met spuitwerk, vloeren v.v. plavuizen (hal en sanitaire ruimtes) en vloerbedekking (kantoren en archief).

De indeling is als volgt:

Entree met meterkast, trapopgang naar kantoorverdieping, bergkast onder de trap en dames- en herentoilet. Tussendeur naar achtergelegen bedrijfshal.

Aan de zijde van sporthal De Slenk een spreekkamer (reeds in gebruik) alsmede een royale archiefruimte. Aan de andere zijde van het pand een royale kantoortuin met naastgelegen keuken, kluis en berging.

Verdieping; royale hal met een tussendeur naar de achtergelegen bedrijfshal (via stalen trap bereikbaar). Aan de zijde van De Slenk een ruime vergader-/kantoorruimte alsmede een directiekantoor aan de voorzijde. Aan de andere zijde is een zeer royale kantoorruimte gelegen (evt. te halveren d.m.v. een scheidingswand, v.v. twee deuren naar de hal).

Voor het fraaie kantoorgedeelte zijn diverse parkeervakken aanwezig.

Momenteel is een klein gedeelte van het kantoorgedeelte verhuurd. In de bedrijfshal is evt. nog een beperkt gedeelte beschikbaar voor de huurder van het kantoor.

Informeer naar de mogelijkheden!