Terug naar het overzicht

Koperslagersweg 23
Den Helder

  • Koopprijs:€ 1.500.000,-
  • Soort pand:kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte:2.395 m2
  • Bouwvorm:bestaande bouw
  • Parkeerfaciliteiten:waarvan 2 plekken voorzien zijn van elektrisch oplaadpunt.

TE KOOP (in verhuurde staat):

Prachtig modern uitgevoerd en volledig geoutilleerd kantoorpand gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Kooypunt!
Kort gelegen op de zeehaven, Den Helder Airport en langs belangrijke aanvoerwegen. Dit maakt het een uitstekende locatie voor verschillende ondernemingen.

Het kantoor is zeer goed afgewerkt en is voorzien van allerlei moderne en technische voorzieningen, ruime vergader- en trainingsruimtes en fraaie kantoren.

Via de entree met automatische schuifdeur (toegang via vingerafdruk) betreedt u de centrale hal met de receptiebalie.
Via de stalen draaitrap bereikt u de eerste en tweede verdieping via balustrades.
De kantoorruimtes die aan de voorzijde zijn gelegen hebben een prachtig uitzicht over het water van het Noord-Hollands Kanaal.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het gezellige restaurant en bar, via openslaande deuren kunt op het prachtige dakterras komen.

Ook is er op het eigen terrein parkeergelegenheid voor circa 34 auto’s waarvan er 2 ook geschikt zijn voor elektrische auto’s. Op de noord-, oost- en zuidzijde is er een prachtige tuin.
Het gehele terrein is omheind en voorzien van camerabewaking. Voor de serveropstelling is een aparte kelder, deze ruimte is extra beveiligd, gekoeld en voorzien van een brandblusinstallatie met aspiratiedetectie.

Op Kooypunt vestigt zich een groeiend aantal ondernemers uit o.a. de productie, handel, industrie en de zakelijk dienstverlening.

Kooypunt is gelegen aan een knooppunt van de N9 en N99 ook de verbinding met het openbaar vervoer is prima, de bushalte (lijn 158) is op enkele minuten loopafstand gelegen aan de Scheepsmakersweg.
De Kooyhaven is gelegen aan de andere zijde van de provinciale weg, hier heeft men direct zicht op vanuit dit kantoorgebouw.

Kerngegevens;
BVO: ca. 1.119 m²
VVO: ca. 997 m²
GGB: ca. 179 m² (gebouwgebonden buitenruimte; dakterrassen op noord- en zuidzijde van bedrijfsrestaurant op 2e (hoogste) bouwlaag)

Duurzaamheid;
Energielabel A als gevolg van de toepassing van o.a. PV folie en koude-/ warmteopslag.