Terug naar het overzicht

Ravelijncenter a tm c 35
Den Helder

  • Huurprijs:€ 50,-
  • Soort pand:kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte:2.800 m2
  • Bouwvorm:bestaande bouw

LET OP: huurprijs v.a. € 50,=/m²/jr.

Ravelijncenter 35a/c, Den Helder (naast ACTION, Jysk en BCC!)

35a/c (verdieping):
240 tot 600 m² kantoor-/ praktijk-/ winkel-/ atelier- of expositieruimte op de verdieping van het RavelijnCenter te Den Helder!

Gelegen boven de winkelruimte (nummer 35; Jysk en 37: BCC), te weten aan de zijde van trekkers als Action, Beter Bed, Keukenkanjer, Gamma etc. Verderop zijn o.a. ook Leen Bakker, Kwantum, Praxis, Jos Laan Tegels en Sanitair en Megategel gelegen.

Deze ruimte is nog geheel naar uw smaak en wensen in te delen!
De indeling, afwerking en faciliteiten kunt u helemaal op uw bedrijfsfilosofie toespitsen.

De ruimte op de verdieping is op dit moment casco en beschikt o.a. over twee trappenhuizen met toegang tot de winkelruimte en elektrische zonwering (sunscreens) aan de buitenzijde. Na indeling dient het te worden aangesloten op de centrale brandmeldinstallatie.

De indeling is als volgt:
Via twee trappenhuizen is de ruimte bereikbaar.
Aan de linkerzijde is een vierkante ruimte (ca. 240 m²) gelegen met zicht op de Ravelijnweg en het parkeerterrein voor de naastgelegen winkels.
Tussen het linker- en rechtertrappenhuis is een langgerekte ruimte (ca. 350 m²) gelegen met een diepte van ca. 9 meter. Rechts van het rechtertrappenhuis is Verkeersschool Istha gevestigd. Dit houdt in dat het rechter trappenhuis voor gezamenlijk gebruik is.

Deze ruimtes zijn gelegen aan het RavelijnCenter, het centrum voor grootschalig winkelen aan de rand van het centrum van Den Helder.

Centraal gelegen binnen de gemeente en gemakkelijk bereikbaar via de weg langs het Noordhollands Kanaal (N250) en de Ravelijnweg.

Direct voor het pand zijn ca. 10 parkeerplaatsen gelegen.
Op zeer korte afstand (nog geen minuut loopafstand) zijn 175 parkeerplaatsen gelegen.