Van Keulen Makelaars - De makelaar van de kop van Noord Holland

Het voordeel van een aankoopmakelaar

Koop aan met voordeel en zekerheid

Een aankoopmakelaar is onmisbaar bij het aankopen van een woning. Een woning aankopen is namelijk een vak, een ambacht! Door sites als Funda.nl is de huizenmarkt een stuk transparanter geworden. Iedereen kan het internet op om een huis te zoeken. Maar wat doe je als je dan eindelijk jouw droomhuis hebt gevonden? Dan neem je een aankoopmakelaar in de hand!
 
Een aankoopmakelaar heeft inzicht op de markt. Hoe vaak koop jij een huis? Misschien een of twee keer in je leven. Een aankoopmakelaar is hier continu mee bezig. Daarnaast is het zijn taak om:
 
 • te zorgen dat jij de beste prijs betaalt
 • je te behoeden voor een miskoop
 • al jouw vragen te beantwoorden
 • na het tekenen van het koopcontract nazorg te bieden
 
Scherp op de markt
Als koper ben je slechts een korte periode actief op de woningmarkt. Zowel de kennis als de ervaring ontbreekt vaak om de juiste beslissingen te maken. Een aankoopmakelaar heeft deze kennis wel. Bovendien is Van Keulen Makelaars al tientallen jaren actief in de aankoopmakelaardij in Den Helder en Julianadorp. Zij kennen de regio als hun broekzak, weten hoe een aankoop verloopt en vinden het belangrijk om naast jou te staan: van een deskundig advies over de bouwkundige staat van de woningen die je wilt bezichtigen - zowel positief als negatief - tot aan de professionele begeleiding bij de notaris. Door onze uitgebreide ervaring in deze prachtige regio zijn onze aankoopmakelaars de beste keuze voor het aankopen van jouw droomwoning. Bovendien; we hebben veel kennis van onderhandelen en dat is natuurlijk erg gunstig voor jou!
 
Een aankoop zonder gebreken
Waar de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar ook goed van pas komt, is bij het behoeden van een aankoop van een huis met gebreken. De aankoopmakelaar weet alles over de staat van een huis. Bovendien weet een aankoopmakelaar door zijn ervaring waar hij op moet letten als het over de bouwkundige staat van de woning gaat. Door het stellen van de juiste vragen en de focus op de juiste zaken te leggen, ben jij verzekerd van een aankoop zonder gebreken. 
 
Daarnaast kan je de aankoopmakelaar ook vragen om jou te helpen met het koopcontract. Wat staat er nu precies in, wat betekent dat en waar teken je nu eigenlijk voor? Hierdoor voorkom je dat je later voor onaangename verrassingen komt te staan. Bespreek het contract met je aankoopmakelaar zodat je ook in de toekomst verzekerd bent van een zorgeloze aankoop!
 
Wat kun je van onze aankoopmakelaars verwachten?
Onze aankoopmakelaars zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar voor al je vragen gedurende het aankooptraject. En zelfs na de aankoop. 
Wij staan voor:
 
 • Gegarandeerd de beste prijs
 • Vakkundig advies over het object en de omgeving
 • Scherpe onderhandelingen
 • Bespreken en controleren van de koopakte
 • Persoonlijke begeleiding
 • Uitgebreide nazorg
 • Volop voordeel bij partners in Den Helder en Julianadorp, tot wel 2795 euro
 
Dus.. als je een huis wilt aankopen is een aankoopmakelaar onmisbaar. Hij zorgt er simpelweg voor dat je geen kat in de zak koopt én dat je een huis koopt voor de juiste prijs. Door goed te onderhandelen verdienen wij onszelf, als aankoopmakelaar, vaak terug!
 
Meer informatie over Van Keulen Makelaars als aankoopmakelaar of direct een afspraak maken? Klik hier