BOG Taxatie Den Helder / BOG Taxatie Julianadorp, BOG Taxatie bedrijfspand, Taxatie verhuurd onroerend goed

BOG taxatie bij Van Keulen Makelaars

Het taxeren van een bedrijfspand is een vak apart. In de regio Den Helder zijn slechts een paar opgeleide taxateurs waarvan het rapport door de bank wordt geaccepteerd voor de (her)financiering. Voor een BOG taxatie (Bedrijfs Onroerend Goed taxatie) in verband met bedrijfsovername of het vaststellen van de marktwaarde voor je fiscale balans, ben je bij Van Keulen Makelaars aan het juiste adres.

Direct contact met de bank

Omdat het niet altijd duidelijk is welk rapport er nodig is in jouw situatie, onder andere door wisselende regelgeving bij de banken, is het prettig als wij rechtstreeks contact opnemen met jouw accountmanager bij de bank om af te stemmen welk rapport er nodig is. Op die manier houden we de vaart erin en betaal je geen kosten voor een rapport dat niet bruikbaar is. Wij kunnen je op dat moment ook informeren over de doorlooptijd vanaf de aanvraag van het rapport tot de oplevering daarvan.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Sebastiaan van Keulen is ingeschreven als Register Taxateur in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (en Wonen) van het NRVT onder nummer RT609058395. Het NRVT staat voor Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en biedt de opdrachtgever de garantie dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur.

Taxatie verhuurd onroerend goed

Voor het taxeren van verhuurd onroerend goed (door de banken Commercieel Onroerend Goed c.q. Commercieel Vastgoed genoemd) is de groep taxateurs nog kleiner. Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Sebastiaan van Keulen staat namelijk op de ‘shortlist’ van de FGH Rabo TaxatieDesk: een groep van ongeveer 250 taxateurs in Nederland die verhuurde objecten mogen taxeren. Verhuurde objecten dienen eens per drie jaar getaxeerd te worden vanuit ECB regelgeving.

Per 1 oktober 2016 worden ook objecten in eigen gebruik, die door de Rabobank worden gefinancierd, getaxeerd via een Rabo-shortlist taxateur. Deze rapporten worden via het geautomatiseerde systeem RaboTaxatie.nl doorgestuurd naar de accountmanager van de bank, zodat die het rapport en de gegevens van de taxatie digitaal kan inzien.
 

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs    FGH Rabo Taxatiedesk, Rabo shortlist , FGH bank vastgoedbank

Maak een afspraak
Direct contact
Sebastiaan van Keulen RT RMT

Sebastiaan van Keulen RT RMT
Register Makelaar en Taxateur in de regio Den Helder en Julianadorp
tel.: 06-28884880 mail mij

Sebastiaan is een allround makelaar met veel ervaring en enthousiasme in alles wat hij oppakt.