Nieuwbouw Dirk Abbesteehof

Nieuwbouw Dirk Abbesteehof

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Pak dan nu je kans en koop een stadsvilla die al helemaal klaar is voor jouw toekomst. Dozy Ontwikkeling realiseert het project Dirk Abbesteehof, waarbij tien vrijstaande, onderhoudsarme (geen schilderwerk) en energiezuinige stadsvilla’s worden opgeleverd in de ruim opgezette wijk De Schooten in Den Helder. Klinkt dat als jouw droomwoning? Wees er dan snel bij, want er zijn er nog slechts 3 beschikbaar!

Stadsvilla’s

De stadsvilla’s zijn gericht op de toekomst: de woningen worden gasloos opgeleverd en door gebruik te maken van kunststof kozijnen, boeidelen en gevelbetimmering praten we over zeer duurzame huizen. Daarnaast worden de stadsvilla’s voorzien van een energiezuinige installatie met warmtepomp, zonnepanelen en standaard vloerverwarming. Heerlijk als de ‘Siberische Beer’ weer eens op bezoek komt, maar ook als er tropische temperaturen in Nederland zijn, want dan blijft het lekker koel!

 

Dirk-Abbesteehof-woonkamer

 

 

 

Geef je wensen door

De mogelijkheden om jouw stadsvilla naar jouw wensen aan te passen, zijn zeer uitgebreid. Zo is aan de achterzijde van de woning een aanbouw mogelijk, waardoor een ruime woonkeuken ontstaat met openslaande deuren naar de tuin. De zijkant van het huis biedt ruimte voor een flinke tuinkamer, maar je kunt hier ook een slaapkamer met (mindervalide-)badkamer laten realiseren.
 

Wil je meer ruimte? Kies dan voor het meest uitgebreide model van de stadsvilla’s. Deze wordt voorzien van een complete zijvleugel met beneden een tuinkamer (of slaapkamer als je dat wenst) en boven een extra grote slaapkamer. Geef je wensen aan ons door en wij maken een offerte op maat voor je.

Extra’s op een rijtje

Naast bovenstaande mogelijkheden, zijn er nog meer opties. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

  • Dakkapel
  • Dubbele naar buiten gedraaide deuren (i.p.v. raamkozijn)
  • Zijwaartse uitbreiding (23 m2 BVO, tuinkamer)
  • Achterwaartse uitbreiding (24 m2 BVO, woonkeuken)
  • Zijwaartse uitbreiding (23 m2 BVO, slaapkamer en badkamer)
  • Kruiskap
  • Losse garage​
  • Vaste garage​ 

Fijne omgeving

De stadsvilla’s worden gerealiseerd in De Schooten, dat bekend staat als een veilige en vriendelijke thuisomgeving voor kinderen, met alle onderwijs- en sportvoorzieningen binnen handbereik. Daarnaast ligt het bouwplan vlakbij het winkelcentrum Schooten Plaza, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Alle faciliteiten zijn dus binnen handbereik.
 

De woningen hebben een vanafprijs van € 359.000 v.o.n en tegen een meerprijs kun je de EPC waarde terug laten brengen naar 0,0.
 

Interesse? Neem (vrijblijvend) contact op met Van Keulen Makelaars: 0223 - 61 6400 of stuur een mail.
Download hier de folder van Dirk Abbesteehof.


 

Maak een afspraak
Direct contact
Frank Jongerius A-RMT

Frank Jongerius A-RMT
Assistent makelaar in de regio Den Helder en Julianadorp
tel.:06-13913676 mail mij

Frank weet van elk dossier wat er speelt en kent alle verkopers en potentiele kopers bij naam.