Van Keulen Makelaars - De makelaar van de kop van Noord Holland

Review

Van Amersfoort

“Van Keulen Makelaars kiest voor een actieve aanpak, beschikt over een ruime kennis en de juiste kwalificaties. Daar kwam ik tijdens het eerste gesprek al achter. Een verkoopstyliste bood waardevol advies voor het aankleden van onze woning en de professionele foto’s trokken direct nadat mijn huis ‘op de markt kwam’ de nodige geïnteresseerden.
 
Je weet dat je huis in goede handen is. Het team van Van Keulen Makelaars is op elk moment bereikbaar, heeft altijd een luisterend oor en absoluut geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Daar hou ik écht van. De verkoop van mijn woning heeft perfect uitgepakt. En dat is vooral te danken aan de constructieve manier van werken van Van Keulen Makelaars. Alles wat we voor ogen hadden is uitgekomen en gerealiseerd.
 
De samenwerking beviel zo goed dat ik de hulp van Van Keulen Makelaars ook inschakelde bij het vinden van onze nieuwe woning. Ik ben echt verbaasd als ik zie wat een aankoopmakelaar voor je betekent qua dienstverlening. De kennis, service en deskundigheid is van grote toegevoegde waarde", aldus Ruben van Amesfoort.