van Keulen Makelaars - starterswoning

Verfijn zoekresultaat

Starterswoning kopen in Den Helder of Julianadorp

Hierboven zie je een aantal woningen die wij hebben aangemerkt als ‘starterswoning’. Dit zijn woningen die geschikt zijn voor starters. Of je starter bent op de woningmarkt heeft niets te maken met je leeftijd, maar met het feit of je al eerder een woning hebt gekocht en bekend bent met hoe dat nu precies in zijn werk gaat.

Het gaat hier tenslotte om de grootste uitgave van je leven! Voor de meeste mensen in ieder geval. Daarom is het verstandig om je bij te laten staan door iemand die er écht verstand van heeft. Neem dus een NVM aankoopmakelaar mee, dat bespaart je tijd, geld en zorgen!

Een NVM aankoopmakelaar is een goede investering

De NVM aankoopmakelaar is jouw sparringpartner in het gehele proces van aankopen: van oriëntatie tot de sleuteloverdracht. Wij treden zelf regelmatig op als aankoopmakelaar waarbij onze klant de meerwaarde ervaart van de investering die je doet. Veelal verdient de aankoopmakelaar zich terug en schept hij duidelijkheid over wat je kunt verwachten van de woning waar je interesse in hebt.

Neem voor onze woningen een collega

Op het moment dat wij de woning in verkoop hebben, kunnen wij je bij de aankoop daarvan niet helpen. Wij kunnen namelijk niet van én de verkoper én de koper de belangen dienen. Wij adviseren je op dat moment dan ook een (NVM) collega mee te nemen.

De voordelen van een aankoopmakelaar

  • Een lagere koopprijs dan jezelf zou kunnen realiseren
  • Kopen tegen de scherpste aankoopprijs en de beste voorwaarden
  • Je krijgt inzicht in de reële marktwaarde van de woning
  • Je krijgt inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
  • Kopen met meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
  • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken
  • Behartiging van uitsluitend jouw belang