Terug naar het overzicht

van Ewijcksvaart 16
Anna Paulowna

Verkocht onder voorbehoud
  • Vraagprijs: € 259.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Woonoppervlakte: 66 m2
  • Perceeloppervlakte: 515 m2
  • Inhoud: 221 m3
  • Bouwjaar: 1900
  • Garage: geen garage

UPDATE: In verband met het grote animo zijn de kijkdagen helemaal gevuld. Uiteraard is het nog wel mogelijk om jouw gegevens te noteren op de reservelijst. Als je dat wilt ontvangen wij je gegevens graag per mail (info@vankeulenmakelaars.nl)

Huize ‘Toch nog’ is nu beschikbaar!

Na jaren van het stadse leven waren de eigenaresse en haar man toe aan rust en ruimte om de woning!
En dan is daar ineens een leuke en betaalbare vrijstaande woning op een speelse kavel, een buitenkans!
Dus ‘toch nog’!

Deze lieflijke, vrijstaande dijkwoning is gelegen aan de Van Ewijcksvaart in het pittoreske dorp Van Ewijcksluis, op de rand van het Amstelmeer en de Waddenzee. Met aan de voorzijde zicht op de jachthaven en de sluis en aan de achterzijde een diepe achtertuin. Hier ervaar je het echte buitenleven!

Naast de woning ligt de eigen oprit. Hier kun je met gemak 2 auto’s kwijt. De woning betreed je, zoals het hoort in een dorp, via de achterzijde. Hier kom je direct in de aanbouw gelegen bijkeuken met meterkast. In de aanbouw zijn verder ook de half open keuken met ruimte voor de eetkamertafel en de badkamer gesitueerd.
Via de keuken kom je in de, aan de voorzijde gelegen, gezellige woonkamer met houtkachel.

Via de trap in de woonkamer bereik je de verdieping. Via de overloop betreed je de slaapkamer. Door de ramen van het dakkapel, over de hele breedte van de slaapkamer, is deze heerlijk licht. In de slaapkamer vind je ook nog extra bergruimte, zowel achter de knieschotten als in een, door een deur te bereiken, extra bergkast.

In de diepe, groene achtertuin zijn door middel van terrassen diverse hoekjes gecreëerd. Onder de gezellige, houten overkapping is het heerlijk vertoeven, maar ook voor zonaanbidders is er ruimte om te genieten. Helemaal achterin de tuin is een houten berging te vinden, met ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen en overige opslag.

Deze woning is keurig onderhouden. Het schilderwerk beneden is voor het laatst in 2020 gedaan en boven in 2016. Ook is het dak van de aanbouw in 2016 voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking en werden eerder in 2004 de pannen vernieuwd (met isolatie) en in 2005 zijn zo goed als alle kozijnen vervangen.

Leuke toevoeging; er zijn tekeningen aanwezig voor het plaatsen van een grote aanbouw met badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Mocht dit tot de wensen behoren kun je deze tekeningen gebruiken bij de vergunningsaanvraag.

Kortom; Heerlijk wonen op een prachtige rustige locatie, ideaal voor natuur- en watersportliefhebbers, maar toch ook op fietsafstand van Anna Paulowna met het grote winkelcentrum en treinstation!
En op slechts 10 auto-minuten van Den Helder en Schagen (15 minuten vanaf A7).

Richtprijs € 259.000,- k.k.

Een goede voorbereiding op de aankoop van je nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van de eigen woning.
Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs. Mail vandaag nog je gegevens om een afspraak in te plannen naar info@vankeulenmakelaars.nl

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heb je altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor je willen hebben.
Wij willen je vragen rekening te houden met jezelf en anderen en de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.