Terug naar het overzicht

Dollardlaan 12
Den Helder

Onder bod
  • Vraagprijs: € 249.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 169 m2
  • Inhoud: 448 m3
  • Bouwjaar: 1968
  • Garage: geen garage

Ruime woning met zonnige tuin en vrij zicht!

Ben je op zoek naar een ruime woning, op een fijne locatie, die je naar eigen wens kunt aanpassen? Kom dan eens kijken in deze woning!

Deze tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 137m², 4 ruime slaapkamers en is ideaal gelegen tussen het stadscentrum en Nieuw Den Helder. De woning is prima geïsoleerd en heeft op de zolder na overal betonvloeren en volledig kunststof kozijnen aan de voorzijde en op de begane grond ook aan de achterzijde. De cv-ketel is van 2019 en de groepenkast op de begane grond is onlangs vernieuwd. De wand- en vloerafwerking op de verdieping en ook de keuken, badkamer en het toilet zijn wat gedateerd, maar daardoor goed naar eigen wens aan te passen tot een ideale gezinswoning!

De woning is gelegen aan een smalle groenstrook met een dubbel trottoir, waardoor er veilig voor de deur gespeeld of gewandeld kan worden. Via de voortuin de entree van de woning. Naast de voordeur het toilet met raampje met ventilatierooster en fontein. In de hal bevindt zich tevens de vernieuwde meterkast, de trap naar de verdieping, een handige trapkast en de toegangsdeuren naar de keuken en de woonkamer.

De begane grond is voorzien van een PVC vloer en gestuukte wanden. De grote raampartijen aan zowel de voor als de achterzijde zorgen voor een fijne lichtinval, waarbij deze aan de achterzijde ook tegen gehouden kan worden door een elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van de woning. Aan de voorzijde heb je vanuit het zitgedeelte vrij zicht op het groen.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is o.a. voorzien van een eenvoudig keukenblok met kastruimte en een dubbele wasbak, een vrijstaande oven met inductiekookplaat en een afzuigkap. Via de keukendeur kom je in de zonnige achtertuin.

De achtertuin is met de ligging op het zuiden een ideale plek om te rusten en te genieten van de zon. Aan de achterzijde zijn twee aparte ruimtes te vinden, waarvan er één in gebruik is als schuurtje en de ander behalve als opslagruimte ook kan dienen als bijvoorbeeld een kantoortje, deze ruimte is destijds gebouwd als muziekkamer. Tussen de bergingen in bevindt zich de poort naar de steeg.

Op de verdieping een overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan de 2 grootste een wastafel hebben, een eenvoudige badkamer met tweede toilet, een badkuip en aansluitingen voor het witgoed en een vaste trap naar de zolderverdieping. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

Op de zolder een voorzolder met cv-ketel. Door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde hier een ruime 4e slaapkamer. Ook deze kamer heeft een wastafel.

Niet alleen de voorzieningen in het centrum en Nieuw Den Helder zijn goed te bereiken, ook de ligging ten opzichte van van het bos, het strand en de duinen is goed en wat te denken van het zwembad om de hoek?!

Wil je de woning en de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Maak dan snel een afspraak!

Richtprijs € 249.000,- k.k.

Een goede voorbereiding op de aankoop van je nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van de eigen woning.
Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs. Bel vandaag nog om een afspraak in te plannen.
Je kunt ons bereiken op 0223-616400 of via info@vankeulenmakelaars.nl