Terug naar het overzicht

Jacob Roggeveenstraat 21
Den Helder

Verkocht onder voorbehoud
  • Vraagprijs: € 189.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 91 m2
  • Perceeloppervlakte: 183 m2
  • Inhoud: 332 m3
  • Bouwjaar: 1955
  • Garage: geen garage

UPDATE: In verband met het grote animo zijn de kijkdagen helemaal gevuld. Uiteraard is het nog wel mogelijk om jouw gegevens te noteren op de reservelijst.

Hoekwoning met ruime berging op een superlocatie!

Deze hoekwoning is gelegen in de wijk ‘Oud Den Helder’, op steenworp afstand van dijk en strand, maar ook van het centrum van Den Helder. Heerlijk centraal dus!

De woning betreed je via de entree aan de zijkant van de woning. Via de hal, met meterkast, toilet en trapopgang naar de verdieping, kom je in de gezellige woonkamer met houtkachel. Doordat de woning op een hoek gelegen is heb je in de woonkamer lichtinval aan de zij- en voorkant van de woning. De keuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde van de woning. De keuken is af te sluiten door een deur en beschikt over inbouwapparatuur. Via de keukendeur bereik je de diepe achtertuin.

Op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer. De aansluiting voor het witgoed vind je ook in de badkamer. Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier zou je een vierde slaapkamer kunnen realiseren, er is al een dakraam aanwezig, maar ook als bergruimte zeer geschikt! Ook bevind zich hier de nieuwe cv-ketel (feb 2021).

Achter de woning de diepe achtertuin. Deze is voorzien van bestrating en beplanting in de borders aan beide zijkanten. De berging in de achtertuin heeft een bergzolder; aan (op)bergruimte geen gebrek! Het schilderwerk aan de achterzijde is in 2020 nog gedaan, hier heb je dus ook voorlopig geen omkijken naar.

Richtprijs € 189.000,-

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke hoekwoning in deze fijne buurt? We ontvangen je aanvraag voor een bezichtiging graag per mail info@vankeulenmakelaars.nl

Een goede voorbereiding op de aankoop van je nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van de eigen woning.
Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs. Bel vandaag nog om een afspraak in te plannen.
Je kunt ons bereiken op 0223-616400 of via info@vankeulenmakelaars.nl

GEZONDHEID VOOR ALLES
Bij ons heb je altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor je willen hebben.
Wij willen je vragen rekening te houden met jezelf en anderen en de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.