Terug naar het overzicht

Kanaalweg 109
Den Helder

Verkocht onder voorbehoud
  • Vraagprijs: € 129.000,- k.k.
  • Type: portiekflat
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 82 m2
  • Inhoud: 361 m3
  • Bouwjaar: 1955
  • Garage: geen garage

UPDATE: In verband met het grote animo zijn de kijkdagen helemaal gevuld. Uiteraard is het nog wel mogelijk om jouw gegevens te noteren op de reservelijst. Als je dat wilt ontvangen wij je gegevens graag per mail (info@vankeulenmakelaars.nl)

Appartement met zolder op prachtige locatie!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping, met aan de voorzijde zicht op de Kerkgracht en kerk en aan de achterzijde zicht op de Helderse zeedijk. Het stadscentrum, uitgaansgebied, strand en de boot naar Texel zijn op steenworp afstand, maar ook voorzieningen als scholen en het ziekenhuis zijn gelegen op zeer korte afstand.

Via een centrale hal bereik je het trappenhuis met trapopgang naar de etages. Via de hal heb je toegang tot alle vertrekken.

Aan de voorzijde de woonkamer en een van de 3 slaapkamers, aan de achterzijde een tweede slaapkamer en de eenvoudige en afgesloten keuken. De keuken beschikt over een Close-in boiler. Ideaal, hierdoor hoef je niet te wachten op warm water!
De doucheruimte en een apart toilet bevinden zich tussen de keuken en de slaapkamer. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon, waar je kunt genieten van het zicht op de geliefde zeedijk en op een mooie zomerdag, tot in de late uurtjes, van de ondergaande zon.

In de keuken ook een vaste trap naar de zolderverdieping waar zich de derde slaapkamer bevindt. Hier is eveneens de cv-ketel geplaatst en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit het grote dakraam kun je bij helder weer zo over het Marsdiep kijken (zeezicht)!

De berging op de begane grond heeft een dubbele deur, dus behalve voor een fiets eventueel ook geschikt voor een motor.

Bijdrage VVE is € 70,- per maand.

Is jouw interesse gewekt, wees er dan snel bij!

Richtprijs: € 129.000,-

Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging vragen wij je gegevens te mailen naar info@vankeulenmakelaars.nl
Wij zullen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Een goede voorbereiding op aankoop van de nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van je eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs. Mogen wij een afspraak met je maken?

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met Covid-19;
Bij ons heb je altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor je willen hebben.
Wij willen je wel vragen de richtlijnen in acht te nemen en bij klachten de afspraak af te zeggen.