Terug naar het overzicht

Krugerstraat 120
Den Helder

Verkocht
  • Vraagprijs: € 139.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 77 m2
  • Perceeloppervlakte: 73 m2
  • Inhoud: 254 m3
  • Bouwjaar: 1918
  • Garage: geen garage

Sfeervol!!

De gevel verklapt het al; De sprekende jaren ’30 gevel, opgetrokken in kettingverband metselwerk met gele baksteen, de naar achter geplaatste voordeur, de ronde gemetselde rollaag over de poort, maar natuurlijk ook de glas-in-lood ramen (met voorzetramen). Dit is een hartstikke leuke starterswoning!

Dit sfeertje is ook doorgetrokken in de woning! De hal is bijvoorbeeld voorzien van jaren ’30 tegelwerk en het gekleurde glas-in-lood glas in de voordeur geeft een leuk effect in de hal qua licht.

Ook in de woonkamer drukt het glas-in-lood, in combinatie met de oude paneeldeuren, weer zijn stempel op de sfeer. De openslaande deuren bieden hier toegang tot de tuin! De tuin is ook bereikbaar vanuit de keuken.

De keuken is niet luxe maar is nog prima te gebruiken. De ruimte leent zich ook voor het plaatsen van een aanzienlijk grotere keuken. Achter de keuken is de moderne badkamer gelegen. Deze is voorzien van een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche.

Op de verdieping zijn 2 grote slaapkamers gelegen, 1 aan de rechter achterzijde en 1 aan de voorzijde over de gehele breedte. Beiden uitgerust met een wastafel.
Op de overloop is de cv-ketel geplaatst (Intergas 2013), maar ook de toegang tot het dakterras.
Het dakterras is geplaatst over de gehele aanbouw (keuken en badkamer).

Zowel de tuin als het dakterras zijn op het zuiden gelegen!

In 2014 is zowel het elektra, het riool, als het platte dak van de aanbouw vervangen en zijn ook de tuindeuren geplaatst.

Richtprijs € 139.000,- k.k.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Maakt u dan een afspraak ter bezichtiging!

Van Keulen Makelaars is bereikbaar op telefoonnummer 0223-616400.

Een goede voorbereiding op aankoop van uw nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van uw eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend en op haar kosten bij u langs. Mogen wij met u een afspraak maken?

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heeft u altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor u willen hebben, ongeacht de huidige situatie.
Handenschudden bij afspraken laten we momenteel even achterwege en we houden afstand.
We begrijpen dat u graag een woning wilt bezichtigen, kopen of verkopen.
Wij willen u vragen rekening te houden met uzelf en anderen.
Heeft u koorts? Voelt u zich verkouden of grieperig? Dan zouden wij het op prijs stellen als u de gemaakte afspraak afzegt.