Terug naar het overzicht

Marsdiepstraat 237
Den Helder

  • Vraagprijs: € 99.500,- k.k.
  • Type: maisonnette
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Inhoud: 180 m3
  • Bouwjaar: 1962
  • Garage: geen garage

Buitenkans!

Dit gehele gebouw is net gerenoveerd; nieuwe achtergevel (kunststof kozijnen met isolatie panelen), nieuw en geïsoleerd dak maar ook de galerij en het trappenhuis zijn opgeknapt.
De voorgevel is in het verleden al eens vervangen voor kunststof kozijnen.

Maar niet alleen de buitenzijde is aangepakt, het appartement is ook van binnen aangepakt en onder andere voorzien van een nieuwe keuken en nieuwe laminaat vloeren.

De entree biedt toegang tot het toilet, meterkast en de woonkamer. De woonkamer met open keuken (2019, elektrisch koken) kenmerkt zich door de grote raampartijen aan beide zijden. Het is daardoor een heerlijk lichte ruimte.

Via de vaste trap (opnieuw bekleed door De Woonunit) betreedt je de verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot 2 ruime slaapkamers en 1 kleinere maar ook de badkamer. Ook de slaapkamers zijn door de grote raampartijen prettige lichte ruimtes. De isolatie van het dak is vooral te merken in deze slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douchecel en een wastafelmeubel.

Op de overloop is boven de trap een aparte ruimte gecreëerd voor de ketel en de wasmachine en -droger opstelling: ideaal zodat deze niet in de badkamer of keuken hoeft te staan. De Intergas Kompakt cv ketel is van 2015.

Op de begane grond, aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de berging.

De servicekosten bedragen circa € 298,- per maand. Dit bedrag is bedoeld voor de opstalverzekering, reserveringen voor onderhoud en verbeteringen en elektriciteitskosten voor de gezamenlijke ruimtes.

Met het fraaie Duinparkplan, het nieuwe winkelcentrum en het “Centrumplan” heeft u alle voorzieningen op loopafstand: winkels, een basisschool, kinderopvang, een bibliotheek en een binnensportaccommodatie.

SNS Bank Den Helder heeft het volgende voor u berekend:
Uw hypotheek *(bruto)maandlast bedraagt op basis van 1,1% rente slechts circa € 325,-!. Hier gaat de hypotheek rente aftrek nog vanaf!
Maak een afspraak en wij tonen u graag deze fraaie, gunstig gelegen maisonnette!

Richtprijs € 99.500,- k.k.

Aanvaarding: in overleg

Interesse!?
Van Keulen Makelaars is bereikbaar op telefoonnummer 0223-616400.

Een goede voorbereiding op aankoop van uw nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van uw eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend en op haar kosten bij u langs. Mogen wij met u een afspraak maken?

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heeft u altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor u willen hebben, ongeacht de huidige situatie.
Handenschudden bij afspraken laten we momenteel even achterwege en we houden afstand.
We begrijpen dat u graag een woning wilt bezichtigen, kopen of verkopen.
Wij willen u vragen rekening te houden met uzelf en anderen.
Heeft u koorts? Voelt u zich verkouden of grieperig? Dan zouden wij het op prijs stellen als u de gemaakte afspraak afzegt.