Terug naar het overzicht

Prins Willem-Alexandersingel 170
Den Helder

Verkocht onder voorbehoud
  • Vraagprijs: € 335.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Woonoppervlakte: 139 m2
  • Perceeloppervlakte: 281 m2
  • Inhoud: 538 m3
  • Bouwjaar: 1937
  • Garage: geen garage

Zoekt u een woning met allure…? Een plek waar u zich ‘de koning te rijk’ voelt?
Zoek dan niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Aan het begin (of einde) van de Prins Willem-Alexandersingel, met vrij zicht over de fraaie gracht, op een steenworp afstand van de Linie (Napoleonroute), Timorpark,
dijk, Huisduiner Polder en 10 minuten fietsen van strand en zee, maar ook op enkele minuten fietsafstand van centrum en NS-station is deze fraaie 2-onder-1-kap woning voor u beschikbaar.

Deze woning staat werkelijk op één van de mooiste plekjes van Den Helder.
De vrije uitkijk over het water en de groene omgeving maken dat de rust je hier tegemoet komt!

Ondanks het feit dat het Noordwest Ziekenhuis (vh Gemini) uw directe ‘buur’ is aan de andere zijde van het water, heb je hier totaal geen (over)last van.

In de zeer rustig gelegen woning treft u vele authentieke details in jaren ’30 stijl.
Kenmerkend zijn de glas-in-loodramen rondom, de paneeldeuren, granitovloeren en kamer-en-suite deuren, wederom met glas-in-lood. Naast de woning (aan de zuidwestzijde dus zeer veel lichtinval!) een halfronde erker met bovengelegen balkon.

Rondom de woning ligt de zeer beschutte (dus veel privacy!) en royale tuin. In de momenteel zeer groene tuin bevinden zich diverse terrassen.

Deze woning telt maar liefst 5 slaapkamers en een grote voorzolder! Achterin de tuin staat een grote schuur met een (separate) bedrijfskeuken, welke van alle gemakken is voorzien.

Nog even terug naar de directe omgeving en de voordelen daarvan; onder andere (3 op steenworp afstand!) basisscholen, kinderopvang en peuterschool maar ook sport- en medische voorzieningen, alles is op korte (loop)afstand.

Via het Timorpark of de Linie bent u in een mum van tijd midden in het groen van de zeedijk of de Huisduiner polder. Via de Huisduinerweg of via de grachtengordel staat u in een minuut
of 10 fietsen op het Huisduiner strand of midden op de voormalige rijkswerf Willemsoord (een koninklijk terrein…).

De woning is reeds bouwkundige gekeurd en zal mogelijk naar uw smaak en wens gemoderniseerd worden (de badkamer bijvoorbeeld is nog origineel).
Al met al een zeer royaal huis met dito tuin op een prachtige (en rustige) stek met de mogelijkheid er uw eigen paleis van te maken!

Richtprijs € 335.000,- k.k.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de woning ‘ervaren’? Maak dan nu een afspraak met ons voor een bezichtiging!
Van Keulen Makelaars is bereikbaar op telefoonnummer 0223-616400.

Een goede voorbereiding op aankoop van uw nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van uw eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend en op haar kosten bij u langs. Mogen wij met u een afspraak maken?

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heeft u altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor u willen hebben, ongeacht de huidige situatie.
Handenschudden bij afspraken laten we momenteel even achterwege en we houden afstand.
We begrijpen dat u graag een woning wilt bezichtigen, kopen of verkopen.
Wij willen u vragen rekening te houden met uzelf en anderen.
Heeft u koorts? Voelt u zich verkouden of grieperig? Dan zouden wij het op prijs stellen als u de gemaakte afspraak afzegt.