Terug naar het overzicht

Beukenhout 16
Julianadorp

Verkocht onder voorbehoud
  • Vraagprijs: € 395.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Woonoppervlakte: 167 m2
  • Perceeloppervlakte: 304 m2
  • Inhoud: 624 m3
  • Bouwjaar: 2011
  • Garage: aangebouwd steen

Zeer compleet!

Na het bestuderen van de nieuwbouwbrochure zagen we dat er maar weinig meerwerk opties niet zijn meegenomen in de bouw. Er is gekozen voor een ruime aanbouw, een grote geïsoleerde garage en een dakkapel.

Nu is de woning in de basis al zeer ruimtelijk (150 m²), maar met de aanbouw heb je 167 m² woonoppervlakte.
Een oppervlakte waar menig vrijstaande woning niet aan kan tippen. Hierin is de garage NIET meegenomen.

Over de locatie heb ik eerder, voor een andere woning op het terrein geschreven:
Rust en ruimte!
Niet alleen in de woning maar ook om de woning;
de woning is namelijk gelegen op een woonpark, het is net alsof u in een bos woont!
Houdt u van wandelen of hardlopen? Een rondje om het park is circa 5 kilometer maar er zijn ook talloze andere paden over het park om meer kilometers te maken.

Dat de woning ruimtelijk is zie je direct bij binnenkomst. De entree is zeer ruim opgezet, met een brede doorloop en een hoog plafond.

De woonkamer met open keuken is volledig voorzien van gestuukte wanden en een open keuken. Het geheel is door de aanbouw 12 meter diep! Een leuke detail; nooit meer koude voeten! De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Op de verdieping bevinden zich 2 zeer grote slaapkamers en 1 normaal formaat. De badkamer van ruim 6 m² is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Alles is uitgerust met kwaliteit merken!

En dan is daar nog de zolder, deze heeft hetzelfde vloeroppervlakte als de 1e verdieping (50 m²) en is voorzien van een dakkapel. Momenteel ingericht als (gigantische) slaapkamer met aparte wasruimte. Maar het is ook mogelijk om hier met een relatief kleine ingreep 2 slaapkamers te maken.

De ruime tuin is voorzien van een grote overkapping met extra berging. Je kunt hier optimaal genieten van de zon en onder de overkapping van de schaduw en de lange zomerse avonden.

Richtprijs € 395.000,-

Interesse!?
Van Keulen Makelaars is bereikbaar op telefoonnummer 0223-616400.

Een goede voorbereiding op aankoop van uw nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van uw eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend en op haar kosten bij u langs. Mogen wij met u een afspraak maken?

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heeft u altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor u willen hebben, ongeacht de huidige situatie.
Handenschudden bij afspraken laten we momenteel even achterwege en we houden afstand.
We begrijpen dat u graag een woning wilt bezichtigen, kopen of verkopen.
Wij willen u vragen rekening te houden met uzelf en anderen.
Heeft u koorts? Voelt u zich verkouden of grieperig? Dan zouden wij het op prijs stellen als u de gemaakte afspraak afzegt.