Terug naar het overzicht

Boterzwin 4213
Julianadorp

Onder bod
  • Vraagprijs: € 229.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 152 m2
  • Inhoud: 358 m3
  • Bouwjaar: 1996
  • Garage: geen garage

Bent u op zoek naar een royale woning met veel leefruimte in Julianadorp, waar u zo in kunt? Stop dan met zoeken….

Richtprijs € 229.000 k.k.

Op een steenworp afstand van het winkelcentrum Dorperweerth, met alle winkels voor dagelijks gebruik en toch veel ruimte en rust voor de deur. Die combinatie treft u hier aan.
De vrije ligging aan de voorzijde met groen zowel pal voor de deur als direct om de hoek (met zicht vanuit de keuken) zorgt voor veel weidsheid (en de mogelijkheid uw (jonge) kinderen vrij te laten spelen met de mogelijkheid een oogje in het zeil te houden).

Deze midden jaren ’90 woning is zoals men zegt ‘instapklaar’; er zijn geen zaken in deze woning die aangepakt moeten worden.
Sterker nog, de eyecatchers keuken, badkamer en toilet zijn allen in 2016 gemoderniseerd. Het schilderwerk is aangepakt in 2017/ 2018.
Op de zolder treft u twee (onderhoudsvriendelijke, want in kunststof uitgevoerde) dakkapellen.
Ook de achtertuin is van alle gemakken voorzien; zonnescherm, buitenkraan en elektra, overal is aan gedacht!

Doordat deze woning (gezamenlijk met 4 buren, derhalve geen scheurvorming) in 2003 is uitgebouwd is een zeer royale (en toch lichte) tuingerichte woonkamer ontstaan.
De in L-vorm uitgevoerde keuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Op de verdieping 3 royale slaapkamers en de gemoderniseerde luxe badkamer met douchecabine, wastafelmeubel met dubbele wasbak en 2e toilet.
Via de vaste trap is de zolder bereikbaar, waar de cv-ketel is en het witgoed kan worden opgesteld, alsmede een zeer ruime 4e slaapkamer met dakkapellen aan zowel voor- als achterzijde.

De achtertuin is zeer groen en staat er prachtig bij!

Bent u naar aanleiding van de omschrijving, foto’s en plattegronden nieuwsgierig geworden naar deze zeer complete royale woning in Julianadorp aan Zee, maakt u dan een afspraak om de fijne sfeer in deze woning zelf te ervaren.

Als u hetzelfde weer treft als op de bij de presentatie behorende foto’s is een tip om voor of na uw bezichtiging te genieten van het feit dat Julianadorp met recht ‘aan Zee’ wordt genoemd; de woning is op
slechts enkele minuten afstand van het Noordzeestrand en de zee, maar ook dichtbij voorzieningen als bijv. subtropisch zwembad, speelparadijs, bowling- en golfbaan in Landal Beach Resort Ooghduyne. Bovendien zijn basis- en voortgezet onderwijs in het dorp uitstekend voor elkaar, net als de kinderopvang.

Richtprijs € 229.000,-

Interesse!?
Van Keulen Makelaars is bereikbaar op telefoonnummer 0223-616400.

Een goede voorbereiding op aankoop van uw nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van uw eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend en op haar kosten bij u langs. Mogen wij met u een afspraak maken?

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heeft u altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor u willen hebben, ongeacht de huidige situatie.
Handenschudden bij afspraken laten we momenteel even achterwege en we houden afstand.
We begrijpen dat u graag een woning wilt bezichtigen, kopen of verkopen.
Wij willen u vragen rekening te houden met uzelf en anderen.
Heeft u koorts? Voelt u zich verkouden of grieperig? Dan zouden wij het op prijs stellen als u de gemaakte afspraak afzegt.