Terug naar het overzicht

Drooghe Bol 2027
Julianadorp

Verkocht onder voorbehoud
  • Vraagprijs: € 235.000,- k.k.
  • Type: galerijflat
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Woonoppervlakte: 76 m2
  • Inhoud: 268 m3
  • Bouwjaar: 2003
  • Garage: geen garage

Levensloopbestendig appartement met balkon nabij de voorzieningen!

Dit ruime appartement is goed bereikbaar en ideaal gelegen; scholen, speeltuinen, huisarts en het winkelcentrum Dorperweerth op een steenworp afstand.
Het appartementencomplex is voorzien van een prachtig tropische binnentuin, dit geeft toch dagelijks een vakantiegevoel!

Via de afgesloten entreedeur bereikt u de centrale entree met trappenhuis en lift. Doordat alle vertrekken voorzien zijn van brede deuren is het complex rolstoelvriendelijk (levensloopbestendig).
Het appartement gelegen op de eerste verdieping beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 aan voorzijde en 1 aan de achterzijde.
De slaapkamer aan de achterzijde geeft direct toegang tot de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van wastafel en douche, tevens is hier de mogelijkheid voor een 2e toilet.

In de inpandige berging is de cv-ketel (Intergas Combi Kompakt HR), warmte terugwin-unit, wasmachine- en drogeraansluiting te vinden.

De ruime woonkamer met open keuken en aangrenzend het balkon geeft een maximale leefruimte. Door de grote raampartijen in de woonkamer is er aan daglicht geen gebrek; een heerlijk licht appartement!

Houdt u er rekening mee dat de woning verkocht wordt met een zelfbewoningsclausule en een antispeculatiebeding.
Dit houdt in dat u de woning niet mag verhuren en niet direct mag doorverkopen.

Ook zo benieuwd naar dit ruime, levensloopbestendige appartement? Laat het ons weten, we plannen graag een afspraak met u in!

Richtprijs: 235.000,- k.k.

Een goede voorbereiding op aankoop van de nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van de eigen woning. Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs. Mogen wij een afspraak met u maken? 0223-616400