Terug naar het overzicht

Vogelzand 2630
Julianadorp

Onder bod
  • Vraagprijs: € 259.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Woonoppervlakte: 125 m2
  • Perceeloppervlakte: 155 m2
  • Inhoud: 439 m3
  • Bouwjaar: 1978
  • Garage: inpandig

UPDATE: In verband met het grote animo zijn de kijkdagen helemaal gevuld. Uiteraard is het nog wel mogelijk om jouw gegevens te noteren op de reservelijst. Als je dat wilt ontvangen wij je gegevens graag per mail (info@vankeulenmakelaars.nl)

Woning met speels karakter!

Dat is deze ‘split-level’ woning in de Vogelzand. Dat speelse karakter is te danken aan de verspringende vloerhoogtes, wat kenmerkend is voor een ‘spit-level’. En hoewel het lijkt of de woning veel trappen heeft, is het aantal tredes niet meer dan dat je in een traditionele woning zult vinden.

Aan de voorzijde bevindt zich een eigen oprit met daarachter de garage, in 2019 voorzien van een elektrische garagedeur, en een trap naar de entree van de woning.
Via de hal met meterkast en toilet de toegang tot de tuingerichte woonkamer.

Een halve verdieping hoger vind je de moderne keuken met inbouwapparatuur (van Slageren uit Schagen). De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot een inpandig balkon.

Weer een halve verdieping hoger 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde zijn nog 2 lichte slaapkamers gelegen.

Nog een halve verdieping hoger bereik je de badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine, wastafel, designradiator en 2e toilet.

De laatste verdieping is de zolderverdieping. Hier bevindt zich nog een zeer grote kamer welke te gebruiken is als 4e slaapkamer, maar ook een ruime thuiswerkplek behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Ook is hier nog een grote kastruimte gelegen met de cv-opstelling.

Het terras achter de woning is net bestraat. Direct daarachter is de tuin voorzien van grind, en prachtige dakplataan, sfeervolle beplanting aan de zijden én een achterom.

Benieuwd naar deze speelse woning? Neem dan contact met ons op! info@vankeulenmakelaars.nl

Richtprijs € 259.000,- k.k.

Een goede voorbereiding op de aankoop van je nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van de eigen woning.
Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs. Bel vandaag nog om een afspraak in te plannen.
Je kunt ons bereiken op 0223-616400 of via info@vankeulenmakelaars.nl

GEZONDHEID VOOR ALLES
Wij van Van Keulen Makelaars proberen de veiligheid te waarborgen inzake de huidige situatie met het Corona-virus;
Bij ons heb je altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor je willen hebben.
Wij willen je vragen rekening te houden met jezelf en anderen en de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.