Open huis Den Helder

Verfijn zoekresultaat

Open huis

Er zijn op dit moment geen koopwoningen beschikbaar.
Wil je jouw woning via ons aanbieden, bel dan met Frank Jongerius via 0223 - 616400 of mail via info@vankeulenmakelaars.nl.

Open huis

De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag wordt in 2019 gehouden. Houd onze website in de gaten voor de exacte datum. Tijdens de Open Huizen Dag kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak bezichtigen.

 

Ik ben op zoek naar een woning

  1. Stel een wensenlijst op, zoals het aantal slaapkamers, afstand woon-werkverkeer, winkels en scholen.
  2. Bekijk de financiële mogelijkheden.
  3. Kijk hieronder welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag die voldoen aan de wensen en de mogelijkheden.
  4. Stippel je route uit.
  5. Je kan ook in de voorafgaande weken een keer 's avonds bij het huis kijken om te zien hoe de situatie is. Natuurlijk kan je dat ook doen na de open huizen dag als de woning de eerste selectie heeft doorstaan.

Op de dag zelf ga je naar het huis van je keuze en bel je aan. De bewoner zal je graag ontvangen. Je bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Na afloop vul je optioneel een bezoekerslijst in.
 

Tips

  • Stel een maximum aan het aantal te bezoeken huizen.
  • Stippel een handige route uit.
  • Beperk het bezoek tot een maximum tijd.
  • Ga gewoon weg als de eerste indruk niet goed is.

Checklist

Download de openhuizendag checklist (pdf) zodat je weet op welke punten je moet letten, maar ook dat je een verslagje hebt zodat je na afloop de verschillende woningen uit elkaar kan houden.

Leuk huis gezien?

Laat het ons dan weten zodat we een tweede bezichtiging kunnen regelen, en belangrijker je kunnen helpen met de onderhandelingen en koop.

Ik heb mijn woning in de verkoop

Twee keer per jaar organiseert de NVM de landelijke NVM Open Huizen Dag. Ruim 41.000 verkopers doen hieraan mee. Voor u als verkoper is dit een mooie kans om uw woning onder de aandacht te brengen.

 

Resultaat

Uit onderzoek van de NVM blijkt dat van de woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag, 12 weken later 29% is verkocht. Bij woningen die niet meededen was dit ongeveer 15%. Wanneer vlak voor de NVM Open Huizen Dag iets aan de vraagprijs werd gedaan, bleek dit te stijgen tot 39%. Laat dit moment dus niet aan u voorbij gaan.
 

Meedoen?

Wanneer u mee wilt doen met de NVM Open Huizen Dag kunt u contact opnemen met uw NVM-makelaar. Deze stelt campagnemateriaal voor u beschikbaar, zoals NVM-posters en NVM-stroken die over het Te Koop-bord worden geplaatst. Ook krijgt u advies van uw makelaar hoe u potentiële kopers te woord kunt staan. Daarnaast geeft uw NVM-makelaar de woning op Funda een ‘Open Huis’-kenmerk.

De NVM Open Huizen Dag begint om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Lokaal kunnen er afwijkende tijden zijn, maar landelijk en regionaal adverteert de NVM met deze tijden. Houd dus altijd rekening met bezoek tussen deze tijden.

Belangrijk is dat u uw huis op orde brengt, zoals u bij elke bezichtiging doet. Kijk hieronder naar de tips om uw huis optimaal te presenteren.

Het kan zijn dat uw NVM-makelaar de bezoekers laat registeren en hen op een later tijdstip nabelt. U krijgt dan feedback op de bezichtiging. Met deze informatie kunt u uw woningpresentatie verbeteren en de verkoop optimaliseren.