Terug naar het overzicht

Hollebalgweg 13
Westerland

  • Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
  • Type: eengezinswoning
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Woonoppervlakte: 129 m2
  • Perceeloppervlakte: 600 m2
  • Inhoud: 526 m3
  • Bouwjaar: 1920
  • Garage: carport, geen garage

UPDATE: In verband met het grote animo zijn de kijkdagen helemaal gevuld. Uiteraard is het nog wel mogelijk om uw gegevens te noteren op de reservelijst. Als u dat wilt ontvangen wij uw gegevens graag per mail (info@vankeulenmakelaars.nl)

Over een unieke stek gesproken….

“Op” het voormalige eiland Wieringen kunt u heerlijk vrijstaand wonen in een prachtige landelijke omgeving!

Dichtbij de aansluiting met de rijksweg A7 bent u binnen 45 autominuten in de metropool Amsterdam, maar u ervaart wel elke dag het vakantiegevoel in uw eigen woning en omgeving.

Wij mogen u aanbieden: “Huisje Nooitgedacht” op Westerland, gelegen op ca. 75 centimeter boven NAP.
Westerland dankt haar naam aan het feit dat het het meest westelijk gelegen dorp is van het voormalig eiland Wieringen.

Hoewel landelijk gelegen tussen weilanden met blijvend vrij uitzicht achter en een Eendenkooi (Hoelmerkoog) iets verderop achter de woning, zijn alle voorzieningen te vinden in de nabije omgeving.
Zo bevinden zich twee supermarkten op korte afstand in het naastgelegen Hippolytushoef waar meer (winkel)voorzieningen te vinden zijn. In het nabijgelegen Anna Paulowna (10 autominuten) zijn liefst 4 grote supermarkten en diverse grote winkelketens te vinden w.o. Kruidvat, Hema, Action en Bruna.

Via de N99 (Den Helder-Den Oever) en de A7 (richting Hoorn/Amsterdam en Friesland) is Westerland goed bereikbaar en centraal gelegen.

Ook de ligging nabij het Amstelmeer biedt volop recreatiemogelijkheden op het gebied van water(sport); zeilen, roeien, surfen, kiten, suppen, zwemmen, voor ieder wat wils!
Maar ook een rondje Amstelmeer op de (race)fiets is meer dan de moeite waard.

De karakteristieke woning bevindt zich aan een rustige weg met veelal bestemmingsverkeer.

Genoeg over de omgeving en het vakantiegevoel, nu de woning en tuin zelf.

Via de eigen oprit parkeer je de auto onder de carport, de overige auto(s) ervoor op de oprit. Zoals het hoort in een dorp betreden we de woning via de achterzijde, welke we bereiken door de prachtig groene, rondom gelegen tuin met o.a. appelbomen en een prachtige grote beuk.
Je loopt hier door je eigen groene oase, welke onder andere voorzien is van een kas en extra schuur. Met achter je eigen tuin zicht op een perceel weiland met paarden.

De woning bestaat uit het oorspronkelijke voorhuis (in 1920 gebouwd) en het later gerealiseerde achter- en zijhuis.
In de aanbouw (achterhuis) treft u de keuken met inbouwapparatuur, de bijkeuken met aansluiting voor het witgoed en de eerste verrassing; op de begane grond aan de andere zijde van de hal een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer met douche, bad en toilet.
Dit maakt de woning levensloopbestendig!

De woonkamer met het fraaie glas-in-lood bovenramen aan de voorzijde bevindt zich in het voorhuis en de eetkamer direct aansluitend in de aanbouw van waaruit de zeer groene tuin aan de achterzijde bereikbaar is via de tuindeuren.

In de hal een tweede toilet (met urinoir) en de trap naar de verdieping.
Boven het voorhuis bevindt zich een flinke overloop en een 2e slaapkamer, boven het zijhuis een wel zeer royale bergzolder met stahoogte, voldoende opslagruimte en de cv-ketel.

Kortom; bent u op zoek naar het ultieme vakantiegevoel op een locatie op relatief korte afstand van de Randstad maar wel met heel veel rust en ruimte en mogelijkheden ter ontspanning, zoek dan niet verder!
Wij maken graag een afspraak met u voor een bezichtiging.

Stuur uw gegevens naar info@vankeulenmakelaars.nl en we nemen contact met u op om een afspraak te plannen.

Een goede voorbereiding op de aankoop van uw nieuwe woning is een waardebepaling c.q. verkoopadvies van de eigen woning.
Van Keulen Makelaars komt graag vrijblijvend bij u langs. Bel vandaag nog om een afspraak in te plannen.
Wij zijn te bereiken op 0223-616400 of via info@vankeulenmakelaars.nl

GEZONDHEID VOOR ALLES
Bij ons heeft u altijd één op één bezichtigingen. Dit omdat wij graag de tijd en aandacht voor u willen hebben.
Wij willen u vragen rekening te houden met uzelf en anderen en de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.