Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Seniorenbeurs Den Helder

Op dinsdag 1 oktober is het weer zover: de jaarlijkse Seniorenbeurs in Den Helder! Dit jaar viert de beurs haar twintigste jubileumeditie, en Van Keulen Makelaars is natuurlijk van de partij om u te ondersteunen en informeren over alles wat met de huizenmarkt te maken heeft. Onze ervaren makelaars Seb, Frank en Délana staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw vertrouwde partner in de huizenmarkt

Bij Van Keulen Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke stap is, vooral voor senioren. Daarom bieden we deskundige begeleiding en nemen we de tijd om u door het gehele proces te leiden, van het eerste contact tot de ondertekening van de koopovereenkomst. Of u nu overweegt uw woning te verkopen, op zoek bent naar een nieuwe woning, of gewoon nieuwsgierig bent naar de huizenmarkt in Den Helder en omgeving, wij zijn er voor u.

Wat kunt u van ons verwachten op de beurs?

Onze laagdrempelige en persoonlijke benadering maakt ons uniek. Op de Seniorenbeurs kunt u rekenen op een warm welkom en onze volle aandacht. We zijn er om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te ondersteunen, waar u ook bent in uw zoektocht naar een nieuwe woning of bij de verkoop van uw huidige woning.

Ook als u specifieke uitdagingen tegenkomt of begeleiding wenst tijdens bezichtigingen, staan wij voor u klaar. Wij gaan indien gewenst zelfs met u mee naar bezichtigingen en zorgen ervoor dat u zich volledig gesteund voelt in elke stap van het proces.

Kom langs op 1 oktober!

De Seniorenbeurs vindt plaats in de Stadshal van Theater de Kampanje en opent haar deuren om 10:00 uur. U kunt ons vinden tussen de ruim zestig kraampjes, waar we u graag verwelkomen en van advies voorzien. Naast de beurs zijn er ook optredens, waaronder het cabaretduo De Polkadots en het koor Flamboyant, en worden er bloemenabonnementen verloot tijdens een loterij. Het evenement duurt tot 16:00 uur en de entree is gratis.

Mis deze kans niet om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan en uw woondromen waar te maken. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op 1 oktober!

Seniorenbeurs Den Helder