Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Waardebepaling van jouw woning

Staat de woning van je dromen te koop? Ben je benieuwd naar de huidige waarde van je huis? Deze waarde is belangrijk voor het zoeken, vinden én aankopen van je nieuwe droomhuis. Van Keulen Makelaars maakt op basis van ervaringen, vergelijkende marktcijfers en een kijkje in jouw woning een vrijblijvende waardebepaling. Zo kun jij vervolgens – in overleg met je makelaar – de juiste vraagprijs vaststellen.

Waardebepaling van jouw woning

Vergelijkende marktcijfers

Natuurlijk weet je wat er gevraagd wordt voor woningen bij jou in de straat of wijk. Maar deze vraagprijzen wijken meestal af van de daadwerkelijke verkoopprijs. Van Keulen Makelaars bepaalt de waarde op basis van vergelijkende marktcijfers en ervaring. Deze waardebepaling kun je vervolgens gebruiken bij het vaststellen van de vraagprijs.

Eerlijk en een deskundige waardebepaling

Het is belangrijk dat de aan- of verkoop van je woning goed verloopt, maar veel belangrijker is het dat dit gebeurt op een manier die jij prettig vindt. Van Keulen Makelaars luistert naar haar klanten en houdt rekening met jouw wensen. Wij geven altijd een onafhankelijk, eerlijk en deskundig advies op maat.

Waardebepaling

Weten wat we met je gegevens doen? Kijk dan in onze privacyverklaring.