Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Over ons

Wanneer je Van Keulen Makelaars inschakelt voor het kopen of het verkopen van een woning, houd er dan rekening mee dat wij verder gaan dan de reguliere makelaar. Wij gaan namelijk door, totdat jij tevreden bent. Bij ons gaat het niet om de verkoop of de aankoop van een huis. Nee, bij ons gaat het om jouw thuis. Dat is persoonlijk, dus daar nemen we de tijd voor en daarvoor zetten we alle middelen in die binnen onze expertise liggen.

team van keulen makelaars

Verbonden met Den Helder en Julianadorp

Het team van Van Keulen Makelaars heeft passie voor de regio Den Helder en Julianadorp! We hebben ons al in 1996 verbonden aan dit gebied en zijn nooit meer weggegaan. Dit heeft geresulteerd in een marktexpertise, waar jij als klant van profiteert.

We koesteren onze mooie regio en we koesteren onze klanten, die bijdragen aan de groei en bloei van Den Helder en Julianadorp. Door onze knowhow in de makelaardij en onze betrokkenheid in dit gebied, weten wij altijd de mooiste percelen te vinden. We assisteren je graag in de zoektocht naar het huis of bedrijfspand, dat precies aan jouw wensen voldoet of ontzorgen je in de verkoop van jouw woning.

Ons team – even voorstellen

Seb van Keulen

is Register Makelaar, Register Taxateur en vennoot van Van Keulen Makelaars V.O.F. Zijn vader heeft het bedrijf opgericht en dat maakt Seb de tweede generatie binnen de firma. Na jaren heerlijk aan de PWA singel te hebben gewoond gaat hij binnenkort verhuizen naar de Kortevliet. “Daar gaan we met meerdere generaties wonen; het zogenaamde kangoeroe wonen. Een spannende en leuke stap voor mijn lieve vriendin Lida, mijn fantastische zoontjes Mauro (4) en Vasco (2) en mijzelf.”

Sinds de start van Van Keulen Makelaars in 1996, is Seb al betrokken bij het familiebedrijf. “Ik vond het leuk om mijn vader te helpen op zaterdag en tijdens de vakanties, dat was dan ook mijn bijbaan. Aan het eind van de MEAO heb ik besloten dat ik verder wilde groeien binnen de makelaardij en ben ik in Groningen HEAO-MER Onroerend Goed & Makelaardij gaan studeren. Sinds 2002 ben ik – na afronding van mijn studie – werkzaam bij het bedrijf. Sinds 2006 ben ik volledig gediplomeerd Woning en Bedrijfsmatig Makelaar en Taxateur en mede-eigenaar.”Vanaf 2011 is Seb volledig eigenaar en sinds 2020 staat hij met zijn compagnon Frank aan het roer.

Seb haalt de voldoening uit zijn werk uit het klantcontact. “Wij streven er niet naar om zoveel mogelijk woningen te verkopen, maar juist naar een zo goed mogelijk resultaat voor de klant. Daarnaast krijg ik energie van een uitdagende casus bij bijvoorbeeld een projectontwikkeling en word ik heel blij van bijzondere objecten, zoals een monument of een groot bedrijfspand.”

In zijn vrije tijd wordt Seb blij van de regio met al haar rust, natuur, duinen en weidsheid. “Met hond Lola loop ik één tot twee keer per dag over de Helderse Zeedijk en steeds denk ik: “wat is het hier toch prachtig”.
En blijkbaar zien steeds meer mensen dat in. “Bij Van Keulen Makelaars zien we namelijk steeds meer kopers van buiten de regio komen. Een mooi compliment voor deze regio, maar aan de andere kant wordt het voor de mensen uit Den Helder en Julianadorp steeds lastiger om hier een woning te kopen. Mede daardoor en door mijn marktkennis word ik steeds vaker ingeschakeld als aankoopmakelaar om deze mensen te helpen aan hun droomwoning. En dat doe ik natuurlijk met alle liefde!”

seb-van-keulen-blog

Frank Jongerius

is vastgoedadviseur en vennoot van Van Keulen Makelaars V.O.F. Hij is geboren en getogen in Julianadorp en vindt de Kop van Noord-Holland de mooiste omgeving van Nederland. “Ik ben veel in de duinen en langs de kanoroute te vinden, bijvoorbeeld tijdens een wandeling of een hardloopsessie🏃‍♂️. Heerlijk! Daar kom ik volledig tot rust.”

Sinds 2010 is Frank werkzaam bij Van Keulen Makelaars. Hij werd aangenomen door oprichter Rieks van Keulen (de vader van Seb) nadat Frank zelfverzekerd het kantoor binnenliep met zijn CV onder z’n arm. “De match was er meteen! Ik startte als binnendienst medewerker en ben via opleidingen en ervaringen doorgegroeid als vennoot.”

Nu, zo’n 10 jaar later, sluit de makelaardij nog steeds volledig aan bij wat hij leuk en interessant vindt. “Het begeleiden van de verkopers en kopers in een toch best spannende tijd is een uitdagende job. Wanneer er aan het eind van het traject blije mensen bij de notaris staan, dan ben ik ook blij. Daar kom ik graag mijn bed voor uit!”

De dienstverlening van Van Keulen is niet ingezet op meer transacties maken. “Wij willen juist meer tijd per verkoop/aankooptraject reserveren. Puur en alleen om te zorgen dat de klant de juiste begeleiding krijgt en met een gerust hart zijn woning kan verkopen of zijn nieuwe huis kan aankopen. Daar ben je makelaar voor. Tenminste, wij wel!”

Judith Bais-Verschuur

is sinds 2019 commercieel medewerker bij Van Keulen Makelaars. Achter de schermen regelt zij alles voor de makelaars en de klanten. Van telefoongesprekken tot planning en van koopovereenkomsten tot facturatie; Judith regelt het!

“Het zorgen dat alles op rolletjes loopt voor zowel klant als collega vind ik ontzettend leuk aan mijn vak. Structuur en overzicht aanbrengen in de werkprocessen en de planning is mijn sterke kant. Dat doe ik dan ook met veel liefde en aandacht. Het persoonlijke contact met de klanten en het plezier met mijn collega’s maakt deze job elke dag weer tot een feestje.
Ik ben geboren en getogen in Den Helder.

Ik was een tijdje weg, maar ben heel blij dat ik weer terug ben gekeerd naar mijn geboorteplaats. Het robuuste en rauwe van de werf, de weidsheid van de dijk, de rust van het strand, de toffe en uitgebreide bibliotheek en de schitterend opgeknapte binnenstad maken Den Helder aantrekkelijk.
Ik vind de dijk zonder twijfel de mooiste plek. Als m’n hoofd vol is, is dat de aangewezen plek om uit te waaien!”

Danielle George-van Lier

is sinds 2017 werkzaam bij Van Keulen Makelaars als commercieel medewerker binnendienst. Zij is het eerste aanspreekpunt voor jou als klant, zowel aan de telefoon als aan de balie, dus de kans is groot dat je Daniëlle al eens hebt gesproken!

“Samen met mijn man Nick en onze twee dochters Faey en Liv woon ik in Den Helder. Mijn eerste kennismaking met de makelaardij was toen wij zelf onze woning kochten. Een erg spannende tijd! Er komt zoveel kijken bij het kopen (en verkopen) van een nieuwe woning. Ik vind het daarom belangrijk dat mensen zich door mij gehoord voelen en dat ik ze op hun gemak kan stellen.

Geen woning of mens is gelijk en daarmee is ook geen dossier hetzelfde. Die diversiteit in het werk is ontzettend leuk! Wanneer een dossier vanaf het eerste contact tot na de overdracht naar tevredenheid van onze klanten is verlopen, geeft dat mij een goed gevoel. Ook hebben wij een ontzettend leuk team. Er wordt hard gewerkt, maar altijd met veel plezier!

Ik ben een echte Helderse. Mijn ouders zijn hier allebei geboren en ook Nick komt hier vandaan. Na mijn schooltijd heb ik altijd gewerkt in de randstad, maar voor mij is Den Helder toch echt mijn thuis. Tijdens evenementen, zoals Sail, ben ik toch altijd een beetje trots op ‘mijn’ stad. Ik zie mezelf niet snel ergens anders wonen.

Het strand is mijn favoriete plek. Zodra het strandweer is pak ik de tassen en vertrek ik met de meiden richting kust! Het geluid van de zee en het gevoel van zand tussen je tenen; daar word ik zo gelukkig van. Als er vrienden van ‘buiten’ komen nemen we ze graag mee richting de zee. Heerlijk!”

Wat wij bieden

Wij bieden jou jarenlange ervaring samen met een jong, gekwalificeerd team. Zij zijn zes dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur voor jou bereikbaar.

Je kunt ons inschakelen voor:

  • Aan- en verkoop van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden;
  • Aan- en verhuur van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden;
  • Taxaties, zowel woningen als bedrijfspanden.

Met onze lokale partners helpen wij je ook bij:

  • Financiële planning;
  • Notarieel, juridisch en financieel advies;
  • Inrichting en modernisering van uw woning.

Laten we kennismaken!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0223 – 61 6400 of mail naar info@vankeulenmakelaars.nl. Graag tot gauw in de prachtige kop van Noord-Holland.