Over ons

Wanneer je Van Keulen Makelaars inschakelt voor het kopen of het verkopen van een woning, houd er dan rekening mee dat wij verder gaan dan de reguliere makelaar. Wij gaan namelijk door, totdat jij tevreden bent. Bij ons gaat het niet om de verkoop of de aankoop van een huis. Nee, bij ons gaat het om jouw thuis. Dat is persoonlijk, dus daar nemen we de tijd voor en daarvoor zetten we alle middelen in die binnen onze expertise liggen.

van keulen makelaars team

Verbonden met Den Helder en Julianadorp

Het team van Van Keulen Makelaars heeft passie voor de regio Den Helder en Julianadorp! We hebben ons al in 1996 verbonden aan dit gebied en zijn nooit meer weggegaan. Dit heeft geresulteerd in een marktexpertise, waar jij als klant van profiteert.

We koesteren onze mooie regio en we koesteren onze klanten, die bijdragen aan de groei en bloei van Den Helder en Julianadorp. Door onze knowhow in de makelaardij en onze betrokkenheid in dit gebied, weten wij altijd de mooiste percelen te vinden. We assisteren je graag in de zoektocht naar het huis of bedrijfspand, dat precies aan jouw wensen voldoet of ontzorgen je in de verkoop van jouw woning.

Wat wij bieden

Wij bieden jou jarenlange ervaring samen met een jong, gekwalificeerd team van twee register makelaars/taxateurs (RMT), een assistent-makelaar (A-RMT) en twee commercieel/administratief medewerksters. Zij zijn zes dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur voor jou bereikbaar.

Je kunt ons inschakelen voor:

  • Aan- en verkoop van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden;
  • Aan- en verhuur van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden;
  • Taxaties, zowel woningen als bedrijfspanden.

Met onze lokale partners helpen wij je ook bij:

  • Financiële planning;
  • Notarieel, juridisch en financieel advies;
  • Inrichting en modernisering van uw woning.

Laten we kennismaken!

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0223 – 61 6400 of mail naar info@vankeulenmakelaars.nl. Graag tot gauw in de prachtige kop van Noord-Holland.