Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Een woning kopen met een aankoopmakelaar

Heb jij jouw droomhuis in Den Helder of Julianadorp gevonden? Laat ons je dan helpen bij de aankoop! Met meer dan 40 jaar ervaring en een groot klantenbestand doen wij nét even dat stapje extra. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je volledig wordt bijgestaan tijdens de aankoop van jouw nieuwe woning.

aankoopmakelaar-vankeulenmakelaars

Onze aankoopbegeleiding bestaat uit:

  • Een eerlijk beeld van de werkelijke waarde
  • Persoonlijk service en professioneel advies
  • Vakkundige informatie over de woning
  • Advies over de bouwkundige staat
  • Volledige begeleiding (tot aan de notaris)
  • Een toast op de aankoop van jouw droomhuis!
aankoopmakelaar-denhelder

Aankooptips van Van Keulen Makelaars

Als aankoopmakelaar begeleiden we je graag in het gehele aankooptraject. Voorafgaand aan een aankoop, heb je waarschijnlijk al vele huizen op Funda bekeken. Met onderstaande tips kun je de zoektocht naar jouw droomwoning versnellen en verbeteren. Heb je zelf geen zin of tijd om uren op internet te zoeken? Vul dan jouw zoekprofiel in, zodat wij (gratis) de perfect match voor je kunnen vinden!

Tip 1: financiële mogelijkheden

Weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn, voordat je aan de zoektocht begint. Zo kun je je volledig richten op woningen binnen jouw budget.

Tip 2: doe meerdere bezichtigingen

Als je denkt dat je jouw droomhuis hebt gevonden, adviseren wij je om ook nog andere type woningen te bezichtigen. Op die manier kun je een betere keuze maken. Je kunt ook met een aankoopmakelaar door het huis gaan, zodat hij je kan attenderen op eventuele gebreken.

Tip 3: omgeving

Je moet je niet alleen goed voelen in je potentiële nieuwe huis. Ook de omgeving moet aanspreken, dus kijk daar ook kritisch naar.

Tip 4: wat zijn je wensen en eisen

Maak een lijst met wensen en eisen. Bij wensen kun je compromissen sluiten, maar jouw eisen zijn leidend in de zoektocht naar je nieuwe huis.

Tip 5: toekomst

Een huis kopen is een enorme investering en wellicht wil je daar over 10 tot 30 jaar nog steeds heerlijk wonen. Kijk dus goed naar de toekomstbestendigheid.

Tip 6: twee keer bezichtigen

Een eerste bezichtiging kan soms overweldigend zijn. Ons advies is om minimaal twee keer een potentiële winnaar te bekijken. De tweede keer kun je er ook voor kiezen om de aankoopmakelaar mee te nemen.

Kennismaken met onze aankoopmakelaars

Wil je meer informatie over het aankopen van een huis of wil je graag eens kennismaken met ons team? Neem contact op via tel. 0223 – 61 6400 of mail naar info@vankeulenmakelaars.nl.