Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars
Terug naar het overzicht

Het Nieuwe Werk - 47 39
Den Helder

  • Soort pand:kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte:617 m2
  • Bouwvorm:bestaande bouw

Diverse kantoorruimtes in bedrijvencomplex “Fort Oostoever” zijn beschikbaar voor UW bedrijf! Er zijn veel mogelijkheden qua indeling en uitstraling. De units zijn zowel voor koop als huur beschikbaar.

Momenteel kunnen wij u aanbieden diverse kantoorruimtes, variërend van bvo ca 123 m² (afmeting 13 x 9,5 meter) tot bvo 142 m² (afmeting 15 x 9,5 meter) hoekunit. Deze units kunnen ook naar wens aan elkaar gekoppeld worden om grotere oppervlaktes mogelijk te maken. De units zijn gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar middels transparante trappenhuizen.
Op dit moment zijn de units nog in casco staat. In de bijgevoegde 3D impressies ziet u wat de mogelijkheden zijn. Andere ideeën? Neem contact met ons op.

Het Nieuwe Werk is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N9 en in de directe omgeving van de zeehaven!

In de nabije omgeving zijn veel op het nautisch vlak werkzame bedrijven te vinden, zoals Sea Mar, Teerenstra, Asito, Rederij Zijlstra, Den Helder Stores, Vroon Offshore Services, Rederij Gebroeders Bakker, Gebroeders Koorn, Slot Maritiem, Wärtsilä Nederland, Northrop Grumman en de Visserijcoöperatie. Tevens Havenkantoor met Douane en KLPD en Visafslag op korte afstand.

Alle units worden aangeboden incl. meterkast (3 x 25 Amp.) en zijn v.v. kunststof kozijnen met isolatieglas. Ook wanden en daken zijn goed geïsoleerd. Rondom is voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Perceel oppervlak : n.v.t. (is onderdeel van een groter geheel)

Pand oppervlak : 120-137 m²

Juridische staat : Bestaand: Eigen grond; Koop