Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Een makelaar die net iets meer voor je doet, dat is een heerlijk gevoel

“Je moet opvallen om gezien te worden. Zeker nu er zoveel gebeurt in de woningmarkt. Dan verwacht je iets extra’s van een makelaar”, vertelt Richard Lemair. Van Keulen Makelaars verkocht met succes zijn woning in Den Helder. “Een ijzersterk team, dat de juiste snaar weet te raken bij potentiële kopers. Ik heb absoluut een goed gevoel overgehouden aan mijn ervaring met Van Keulen Makelaars.”

Een makelaar die net iets meer voor je doet, dat is een heerlijk gevoel

Vakkennis en groot bereik

“Een makelaar staat feitelijk altijd op een 1-0 achterstand. Totdat je de waarde ziet en ervaart waar je voor betaalt. Ik kreeg al snel in de gaten hoeveel tijd, moeite en aandacht Van Keulen Makelaars in het presenteren van mijn woning stak. Nadat we samen een plan van aanpak hebben opgesteld, deed de vakkennis en het grote bereik van Van Keulen Makelaars op sociale media de rest. Mede dankzij de professionele foto’s – iets wat ik enorm waardeerde – en de kracht van het delen sprong mijn woning eruit bij het juiste publiek. Met als resultaat een vlot, succesvol verkoopproces. Een makelaar die nét iets meer voor je doet, dat is een heerlijk gevoel.”

Ook je huis verkopen?

Wil je jouw woning in Den Helder of Julianadorp ook verkopen op een goede en betrouwbare manier? Maak dan een afspraak met één van de verkoopmakelaars van Van Keulen Makelaars, zodat we jouw unieke verkooptraject kunnen bespreken en starten.