Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Gedurende het gehele proces wisten we precies waar we aan toe waren

“Oprecht, eerlijk en realistisch. De service van Van Keulen Makelaars is precies wat je zoekt in een makelaar”, zegt Laura Kooij enthousiast. “De verkoop van ons huis was door de professionele begeleiding van het team van Van Keulen Makelaars een positieve belevenis.”

Gedurende het gehele proces wisten we precies waar we aan toe waren

Weten waar je aan toe bent

“Gedurende het gehele proces wisten we precies waar we aan toe waren. Van de realistische prijsstelling tot het overhandigen van de sleutels, Van Keulen Makelaars heeft ons op elk moment bijgestaan. Nog voordat ons huis op de markt kwam, zorgde Sebastiaan van Keulen al voor de nodige attentiewaarde. Dat begon met het advies van een woningstyliste, professionele fotografie en een pakkend verhaal.”

Aanpak op maat

“Door de veelzijdigheid van onze woning en de aantrekkelijke ligging te benadrukken, werd via allerlei kanalen een grote doelgroep bereikt. Met veel kijkers en een succesvolle, snelle verkoop tot gevolg. ‘Elke woning is uniek’, vanuit die visie stelt Van Keulen een aanpak op maat samen. Juist die betrokkenheid en de eerlijke en heldere communicatie, maakt Van Keulen Makelaars tot de betrouwbare partner die je zoekt. Ja, de service van Van Keulen staat als een huis.”

Ook weten waar je aan toe bent bij de verkoop van je woning?

Wil je jouw woning in Den Helder of Julianadorp ook verkopen op een goede en betrouwbare manier? Maak dan een afspraak met één van de verkoopmakelaars van Van Keulen Makelaars, zodat we jouw unieke verkooptraject kunnen bespreken en starten.