Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Het gevoel bij Van Keulen is ‘gewoon’ goed

Mike en Kayleigh Lieuwma zijn geboren en getogen in Den Helder. Sinds 2013 hebben zij hun plekje gevonden in de Boatex. “We wonen heerlijk in deze wijk; rust, op zichzelf staand en toch centraal gelegen, alleen bestemmingsverkeer, waterrijk. Helemaal top voor ons en onze twee jonge zonen. Toen we besloten om te gaan verhuizen, kozen we dus opnieuw voor de Boatex.”

De familie Lieuwma switcht van de Mercurius naar de Andromeda. “Onze huidige woning is heel prettig, maar voor ons gezin hebben we iets meer ruimte nodig. Dat merkten we vooral in de coronaperiode. Andromeda biedt dat.” Bij zowel het verkoop- als het aankooptraject kozen Mike en Kayleigh voor Van Keulen Makelaars. Enerzijds omdat Mike jaren geleden zijn HBO-stage hier heeft gelopen, anderzijds vanwege de vakkundigheid van het bedrijf. 

Van waardebepaling tot aankoop

Allereerst werd Van Keulen Makelaars uitgenodigd om een waardebepaling te doen van de Mercurius. “Frank verzorgde dit. Wat ons erg beviel is dat hij alles keurig op de vierkante meter uitwerkte en ook de locatie en vergelijkbare prijzen meenam in zijn advies. Dit gaf ons een goed gevoel. Onze ervaring met andere makelaars was namelijk meer een beetje ‘nattevingerwerk’, maar bij Frank werd de waardebepaling juist heel goed onderbouwd.” 

Nadat Mike en Kayleigh duidelijkheid hadden over wat hun huidige woning waard was, brachten ze in overleg met Frank een mooi bod uit op hun droomhuis. “Bijna tegelijkertijd werd Mercurius te koop gezet. De mensen stonden echt in de rij, vanwege de krapte op de markt. Hierdoor hadden we ‘slechts’ twee bezichtigingsdagen en dat is heel prettig voor alle partijen. Seb begeleide dit traject en hield ons goed op de hoogte.” 

Kortom; familie Lieuwma beveelt Van Keulen Makelaars aan. “De kwaliteit, service en begeleiding kloppen. Het gevoel bij Frank, Seb en hun team is gewoon goed.” 

review lieuwma