Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Taxatie Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)

Van Keulen Makelaars is gespecialiseerd in BOG taxatie (Bedrijfs Onroerend Goed taxatie). Bij een bedrijfsovername of bij het vaststellen van de marktwaarde voor je fiscale balans, is een BOG taxatie benodigd. In de regio Den Helder zijn slechts enkele opgeleide taxateurs, waarvan het rapport door de bank wordt geaccepteerd voor de (her)financiering. Wij zijn daar één van!

Taxatie Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)

Direct contact met de bank

Omdat het niet altijd duidelijk is welk rapport er nodig is in jouw situatie, onder andere door wisselende regelgeving bij de banken, nemen wij rechtstreeks contact op met jouw accountmanager bij de bank om af te stemmen welk rapport er nodig is. Op die manier houden we de vaart erin en betaal je geen kosten voor een rapport dat niet bruikbaar is. Wij kunnen je op dat moment ook informeren over de doorlooptijd vanaf de aanvraag van het rapport tot de oplevering daarvan.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Sebastiaan van Keulen is ingeschreven als Register Taxateur in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (en Wonen) van het NRVT onder nummer RT609058395. Het NRVT staat voor Nederlands Register Vastgoed Taxateurs en biedt jou als opdrachtgever de garantie dat je een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur.

Taxatie verhuurd onroerend goed

Voor het taxeren van verhuurd onroerend goed (door de banken Commercieel Onroerend Goed c.q. Commercieel Vastgoed genoemd) is de groep taxateurs nog kleiner dan bij het BOG-gedeelte. Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn. Let op dat verhuurde objecten eens per drie jaar getaxeerd dienen te worden vanuit ECB regelgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie.