Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Van Keulen Makelaars blikt terug op 2021

2021 was een bijzonder jaar. Niet alleen voor de woningmarkt, maar ook voor Van Keulen Makelaars. Aan de ene kant vierden we ons 25-jarig jubileum (het feestje komt nog). Aan de andere kant hadden we soms te maken met teleurgestelde woningzoekenden, vanwege onvoldoende aanbod van nieuwe en bestaande huizen én de toegenomen financieringsruimte. 

Het team van Van Keulen Makelaars heeft het hele jaar door alles op alles gezet om de woningzoekenden en woningverkopers zo goed en uitgebreid mogelijk bij te staan. Hoewel de woningen als warme broodjes over de toonbank gingen, betekende dat niet dat wij achterover gingen zitten. Integendeel.

Voor ons is makelaar zijn meer dan een woning verkopen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de nieuwe eigenaar een weloverwogen keuze heeft kunnen maken en dat de verkoper met een goed gevoel zijn oude huis kan overschrijven. Het is geen pakje boter waar je over praat; vaak is het de grootste uitgave van iemands leven. En zo gaan wij er ook mee om; alsof het om ons eigen woning gaat. 

Daarom planden we voor de bezichtigingen twee tot drie dagdelen in, zodat de potentiële kopers alle tijd kregen om de woning daadwerkelijk goed te bezichtigen. Daarbij begeleidden en adviseerden wij hen zo uitgebreid mogelijk. Het aanbod van te koop staande woningen is nog nooit zo laag geweest, maar gelukkig hebben we veel woningzoekenden kunnen helpen in deze moeilijke markt. Dit komt mede doordat we deze regio als onze broekzak kennen, we bovenop de woningmarkt zitten en nooit opgeven. Drie belangrijke kenmerken waar woningzoekenden op kunnen bouwen.

25 jarig-jubileum

Ondanks de hectische woningmarkt hebben we onze marktpositie kunnen verbeteren en daar zijn we trots op. Waar we ook trots op zijn is het feit dat we in 2021 maar liefst 25 jaar bestonden! In 1996 startte Seb’s vader het makelaarskantoor, dat meteen al een bekende naam was in Den Helder en Julianadorp. In 2011 nam Seb officieel het stokje over en sinds 2020 staat hij samen met compagnon Frank aan het roer.

Inmiddels is de regio verbreed naar Anna Paulowna, Breezand en Van Ewijcksluis. Op deze manier willen we ons marktaandeel vergroten. Want vóór de economische crisis was Van Keulen Makelaars één van de grootste makelaarskantoren in de Noordkop. Wij zijn meer dan klaar om die titel weer terug te veroveren.

In 2022 zullen we daarmee verder aan de slag gaan.

Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen met veel gezelligheid en een mooi en vooral gezond nieuwjaar! 

Seb en Frank

vkm terugblik 2021