Van Keulen Makelaars
Van Keulen Makelaars

Weer terug bij Van Keulen

Vanwege zijn werk verhuisde Koen Bemelmans in 2018 van Heerlen naar Julianadorp. “Via Funda kwam ik de Doorzwin 5047 tegen in het woningaanbod van Van Keulen Makelaars. Na de bezichtiging was de koop al zo goed als rond. Dat kon toen nog!” 

Inmiddels woont Koen samen met zijn vrouw Marjolein en zijn ze enkele maanden geleden verhuisd naar een grotere woning aan de Kruiszwin. “Julianadorp is een gezellig, gemoedelijk dorp en heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. We wilden verhuizen met het oog op de toekomst; een extra slaapkamer. Maar ook een eigen oprit was een grote wens van ons.” 

Waardebepaling, verkoop én aankoop

Ook voor de aankoop van deze woning richtten Koen en Marjolein zich weer op Van Keulen Makelaars. “Frank Jongerius deed eerste de waardebepaling van ons ‘oude’ huis, zodat we een richtlijn hadden qua budget en mogelijkheden. Tijdens de bespreking daarvan kwam de woning op de Kruiszwin ter sprake en eigenlijk voldeed het exact aan onze wensen!” 

En opnieuw werd de koop weer binnen enkele dagen gesloten. “Frank zorgde voor een soepel verloop van zowel het aankoop- als het verkooptraject. Extra fijn is dat hij alles duidelijk uitlegt, maar ook eerlijk en oprecht is. Tijdens de bezichtiging van het potentiële nieuwe huis heeft hij praktisch meegedacht over de mogelijkheden om nog meer ruimte te creëren. Mede daardoor hebben we nu een droomhuis, waar we de aankomende jaren nog heerlijk kunnen wonen!”

Op de vraag of Koen Van Keulen Makelaars zou aanbevelen, antwoordt hij met een grote glimlach: “Anders was ik niet teruggegaan, hoor! Frank en zijn team zijn prettig in de omgang, leveren een goede service en staan je echt bij in het gehele traject.” 

 

review bemelmans